InnerLifeMassasje ®
Avspennende og balanserende
InnerLifeTerapi ®
Underveis mot din kreative livsenergi
Ernæringsveiledning
Gi kroppen din det beste

Den gravide familie
Massasje, terapi, veiledning.


Elisabeth Marie
UnderVeis
Startside  |  Kontakt

InnerLifeMassasje
For avspenning og økt kroppsbevissthet 

Anspent og sliten?
Utbrent?
Vondt i kroppen? 

Alt i livet har en rytme. Dag og natt – sommer og vinter – innpust og utpust – arbeid og hvile. Vi mennesker har visst en tendens til å glemme denne naturlige sannhet. Vi har så mange tanker om hva vi bør, skal og må gjøre og overhører ofte signalene fra kroppen om at den ikke har det så greitt. InnerLifeMassasje® gir deg en nydelig mulighet til å stoppe opp og ta en hvilepause, puste ut, synke litt og VÆRE...

Jeg gir deg en sakte og rytmisk ivaretagende massasje, slik at du kan spenne av i muskulatur og gradvis oppleve en større tilstedeværelse i deg selv.  

Med oppmerksomhet på pusten og i tryggheten under mine hender vil du etter hvert møte det som foregår i deg på en mer åpen måte. Kanskje har du lyst til å sette ord på det du ellers har lett for å holde tilbake, og la det komme til uttrykk. Det er frigjørende og er med på å gjenopprette kroppens naturlige energisirkulasjon. Du blir mer bevisst på å lytte til signalene fra kroppen, og det gir deg mulighet til å gjøre andre valg i din hverdag. Hver time avsluttes med en velgjørende energibalansering før du går hjem. Energien vil sirkulere godt i deg et par dager etterpå og du kan oppleve helt nye sider ved deg selv - tanker, følelser, idèer og erkjennelser.

”By doing nothing, everything is done” - Lao Tzu