InnerLifeMassasje ®
Avspennende og balanserende
InnerLifeTerapi ®
Underveis mot din kreative livsenergi
Ernæringsveiledning
Gi kroppen din det beste

Den gravide familie
Massasje, terapi, veiledning.


Elisabeth Marie
UnderVeis
Startside  |  Kontakt

Om meg

Jer er født i 1959 og har underveis født tre livfulle gutter. Hele mitt voksne liv har jeg arbeidet med mennesker og vært en søkende sjel. Nysgjerrig og undrende på sammenhenger, mellom mennesker, i mennesket og vårt forhold til alt som lever.

Jeg har 20 år bak meg som Mensendieck Fysioterapeut, mange av dem med fokus på den gravide kvinnen, individuelt og i grupper. På min søken videre begynte jeg i 1995 en kroppsorientert psykoterapi-utdannelse ved ArunA-Akademiet i Oslo (InnerLifeTerapi ®) og har som terapeut fulgt mange mennesker på leting etter et mer kreativt og meningsfylt liv.

Gjennom lang egenerfaring og mine tre gutters oppvekst har jeg også opplevd ernæringens store betydning for god psykisk og fysikk helse. Det har brakt meg mye kunnskap som jeg nå formidler videre som en del av en helhetsforståelse av mennesket. 


Underveis har livet og min nysgjerrighet brakt meg til mange utfordringer, utallige bøker, kurs, ytre og indre reiser. Dette er grunnlaget for mitt møte med deg som søker min hjelp og veiledning.

Det er essensielt for meg å støtte hvert menneske jeg møter til å bli mer hel, mer bevisst i kontakt med sin kropp og genuine natur, sine følelser, tanker og indre drivkrefter. Sin intuisjon og sine drømmer. . . . medskapende. . . . . i møte med livets og naturens rytme

Du
Et menneske – underveis
Fra unnfangelse til reisen etter siste sukk
Med bena på jorden og hodet mot himmelen
Er du den du er, og ingen annen
Du vandrer
Stødige skritt, usikre skritt – du snubler – og reiser deg.
Gir og tar imot. Elsker og gråter
Og finner tråder i den store veven av alt som er
Hvert øyeblikk bærer sin verdi
Et møte med noe mer
Hvert åndedrag er nytt liv
Til bevegelse – til blomstring
Dette er mysteriet
LIVET du LEVER